Sivistystoimen avustukset

Sivistystoimen avustukset

Murupolku

Sivistystoimen avustukset

Yleistä avustuksista

Ilomantsin kunnan hyvinvointilautakunta jakaa yleisavustuksia järjestöille, vapaille toimintaryhmille ja yksityisille. Lisäksi liikuntatoimi ostaa palveluita paikallisilta järjestöiltä ja muilta toimijoilta tapahtumien ja ohjauskertojen järjestämiseen. Sivistystoimi voi toimia kumppanina toimijoille ja tapahtumien järjestäjille tukemalla näitä joko pienellä rahapanoksella tai tarjoamalla tiloja.

Hyvinvointilautakunta jakaa tehtyjen esitysten perusteella vuosittain Kalevalan juhlavuoden rahastosta palkintoja kulttuurista, kansalaistoiminnoista ja liikunnasta ilomantsilaisille henkilöille ja ryhmille. Kalevalan juhlavuoden palkintojen esittämisestä tiedotetaan vuosittain erikseen paikallislehdessä ja kunnan kotisivuilla.

Vuoden 2023 avustukset

Vuoden 2023 yleisavustukset tulevat hakuun keväällä. Lautakunta päättää avustusten jakamisesta toukokuun 2023 kokouksessaan.

Yleisavustusta voivat hakea järjestöt, yksityishenkilöt ja vapaat toimintaryhmät.

Avustus haetaan pääosin sähköisesti, mihin on tarjolla opastusta. Sähköinen hakulomake löytyy joko osoitteesta https://miunpalvelut.fi/yhdistyksille tai www.ilomantsi.fi/lomakkeet Paperilomakkeita on saatavilla kirjaston lehtilukusalista, kunnanviraston palvelupisteeltä, liikuntahallin aulasta ja kunnan kotisivuilta osoitteesta www.ilomantsi.fi.