Peruutusehdot

Peruutusehdot

Ennakkoilmoittautumisen peruminen


Ennakkoilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu laskutetaan täysimääräisesti, mikäli ennakkoilmoittautumisen perumista ei ole tullut opiston toimistoon 3 vrk ennen kurssin alkamista.

Opiskelun keskeyttäminen

Jos pakottavasta syystä joudut keskeyttämään opinnot, ilmoitus on tehtävä opiston toimistolle. Opettaja ei välitä toimistolle keskeyttämistietoja. Kurssin voi perua myös netin kautta kohdasta omat tiedot. Jos varattua opiskelijapaikkaa ei ole peruttu, peritään koko kurssimaksu. Sivistyslautakunnan päätöksen mukaan laskutukseen menneitä kurssimaksuja voidaan perua ainoastaan lääkärintodistuksen perusteella.

Ryhmän toiminnan keskeytyminen

Ryhmän toiminta päättyy, mikäli opiskelijamäärä jää pysyvästi alle minimikoon, eikä ryhmällä ole enää toimintaedellytyksiä. Ryhmän keskeytyminen huomioidaan kurssimaksussa.

Ryhmän toiminnan keskeytyminen on harmillista, joten opisto pyrkii varmistamaan ennakkoon toimintaedellytykset. Ennakkoilmoittautumista vaativilla kursseilla toiminta ei käynnisty lainkaan, mikäli vähimmäiskoko ei täyty. Muilla kursseilla opetusta ei jatketa, jos ryhmän kahdella ensimmäisellä kerralla ilmoittautuneiden määrä jää alle ryhmän vähimmäiskoon.

Ilomantsin kansalaisopiston ryhmissä ovat voimassa seuraavat osallistujien vähimmäismäärät:

  • 7 opiskelijaa Ilomantsin kirkonkylällä kokoontuvissa ryhmissä.
  • 5 opiskelijaa sivukylillä ja kielten ryhmissä.
  • 3 opiskelijaa musiikin pienryhmissä.
  • Musiikin instrumenttiopetus tapahtuu yksilöopetuksena.
  • Erikoiskursseilla ryhmäkoko määritellään tapauskohtaisesti.

Kurssitarjonta

Toimisto

Toimisto

Avoinna Ma-pe klo 9-15 Ilomantsin kansalaisopisto Soihtulantie 7, 82900 Ilomantsi (kunnanviraston 3. kerros) 040 104 3112 kansalaisopisto@ilomantsi.fi