Opiskelijahuolto pääkuva

Opiskelijaterveydenhuolto otsikko

Opiskelijaterveydenhuolto

Oppilaiden terveydenhoitohenkilöstö

Terveydenhoitaja

Opiskeluterveydenhoitaja Anne Vänskän avoin vastaanotto koululla maanantaisin klo 9 – 10 ja torstaisin klo 11.20 - 12. Opiskelija voi varata ajan muina aikoina soittamalla (puh. 013 330 7641, huomaa takaisinsoitto viestin jättäneelle), sähköpostitse, Wilman kautta tai varaamalla yhteydenottopyynnön sähköisen ajanvarauksen kautta, jolloin terveydenhoitaja soittaa opiskelijalle varattuna aikana.

Sähköinen ajanvaraus:

https://verkkoajanvarauspth.siunsote.fi/

Erityisruokavaliot terveydellisistä syistä kouluruokailuun sovitaan terveydenhoitajan kautta. Koululääkärille ajanvarus terveydenhoitajan kautta.

Koulukuraattori

Helena Kettusen vastuualueena lukion opiskelijahuoltotyössä on opiskelijoiden psykososiaalisen toimintakyvyn tukeminen. Kuraattori tekee yhteistyötä  mm. lukion henkilökunnan, vanhempien, sosiaalitoimen sekä kouluterveydenhoitajan kanssa.

Kuraattori on tavattavissa koululla tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Työhuone sijaitsee rehtorin huoneen vieressä alakoulun puolella. Neuvonta- ja keskusteluaikoja voi varata Wilman tai sähköpostin: helena.kettunen(at)siunsote.fi kautta tai puhelimitse 013 330 5661.

Kouluhammaslääkärit

Kouluhammaslääkäreinä toimivat terveyskeskuksen hammaslääkärit.

Konsultoiva erityisopettaja

Ilomantsin lukiossa toimii konsultoiva erityisopettaja Kaija Hulkko. Hänen palvelujaan on lukio-opiskelijan mahdollisuus saada opintojensa aikana. Erityisopettajan tehtävänä lukiossa on tukea ja ohjata opiskelijaa erilaisissa opiskeluun ja oppimiseen liittyvissä asioissa. Erityisopettaja voi esim. tehdä lukitestausta ja ohjata opiskelijaa opiskelumenetelmien käytössä.

Koulupsykologi

Opiskelijat voivat ottaa yhteyttä koulupsykologiin, kun tarvitsevat luottamuksellista keskustelua, neuvoa tai ohjausta henkilökohtaisissa asioissa (esim. opiskelumotivaatio, jaksaminen, tulevaisuudensuunnitelmat). Koulupsykologi tapaa opiskelijat koululla.

Lukion opiskelijahuollon yhteystiedot

Anne Vänskä Terveydenhoitaja 013 330 7641 anne.vanska@siunsote.fi

Puhelintunti ma-pe klo 8 - 9

Helena Kettunen Koulukuraattori 013 330 5661 helena.kettunen@siunsote.fi

Tiistai - torstai

Kaija Hulkko Konsultoiva erityisopettaja 040 104 3134
Hammaslääkäri Ajanvaraus 013 330 2436
Lääkäripäivystys 013 330 2336