Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisesta

Ilmoittautumisesta

Opiskelija ilmoittautuu erikseen jokaiselle kurssille. Ennakkoilmoittautumista vaativat kurssit alkavat vain, jos ilmoittautuneita on tarpeellinen määrä. Ilmoittautuminen on aina sitova ja kurssimaksu laskutetaan ilmoittautumisen perusteella.

Ilomantsin kunta on vakuuttanut kaikki opiston ryhmiin ilmoittautuneet opiskelijat. Vakuutus ei kata irtainta omaisuutta.

Voit ilmoittautua joko

 • Netin kautta
  Netti-ilmoittautuminen on auki ympäri vuorokauden osoitteessa www.opistopalvelut.fi/ilomantsi
  Ilmoittautumislinkki ilmestyy kurssin kohdalle, kun ilmoittautuminen alkaa. Suosittelemme netti-ilmoittautumista kaikille kursseille.

  Voit perua ilmoittautumisen sivuillamme Omat ilmoittautumiseni -kohdasta.

  Mikäli annoit tiedoissasi sähköpostiosoitteen, kurssipaikan vahvistus saapuu heti sähköpostilla. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.
   
 • Puhelimitse
  Opiston toimistolle puh. 040 104 3112 ma-pe klo 9-12.
   
 • Ryhmässä kurssin alkaessa
  Mikäli kurssilla on tilaa, voit ilmoittautua myös ryhmässä opettajalle.

Opintoryhmään tutustuminen

Opiskelijalla on oikeus käydä tutustumassa opintoryhmän toimintaan yhden kokoontumiskerran aikana. Älä ilmoittaudu kurssille, jos et jatka opintoja. Tutustumisoikeus ei koske viikonloppu- eikä lyhytkursseja (alle 5 kokoontumiskertaa).

Opiskelijarekisteri

Ilmoittautujan tietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön eikä mainostarkoituksiin.

Kurssitarjonta

Toimisto

Toimisto

Avoinna ma-pe klo 9-12 Ilomantsin kansalaisopisto Soihtulantie 7, 82900 Ilomantsi (kunnanviraston 2. kerros) 040 104 3112 kansalaisopisto@ilomantsi.fi