Ilomantsi kutsuu kesäpogostalle

Murupolku

Kesätoripäivät 2023 otsikko

Kesäinen Ilomantsi kutsuu

Kesäinen Ilomantsi kutsuu sinut toripäiviin ja lukuisiin tapahtumiin eri puolille kuntaamme. Monipuolisia tapahtumia riittää syksyyn saakka. Kunnan järjestämät ohjelmalliset kesätorit alkavat juhannuksen jälkeisenä keskiviikkona ja jatkuvat elokuun festivaaleihin saakka. Festivaalien aikana tori muuttuu maalaistoriksi, jonne myyntiin tulee kesän satoa ja festivaalien oheistuotteita.Jokaiselle keskiviikon toripäivälle on oma teemansa lapsiperheistä ikäihmisiin, ja jokaisen toripäivän aikana päästään myös pistämään jalalla koreasti torin luistavalla tanssilattialla.


Voit tutustua Pogostan nähtävyyksiin helposti hyppäämällä toripäivinä liikennöivän katujunan kyytiin. Heinäkuun lomalaisten toripäivänä kunta tarjoaa ilmaisen katujuna-ajelun jokaiselle kyytiin mahtuvalle. Pogostan kesä huipentuu elokuisiin Karhufestivaaleihin ja Villiruokafestivaaleihin. Tänä vuonna nautitaan luonnon antimia sisältäviä herkkuja ja veistetään karhuja kymmenettä kertaa järjestettävissä karhunveistokisoissa, joissa teemana on Voimakarhu.


Tänä kesänä meille on entistä helpompi tulla. Ilomantsi on mukana Reissukyyti-hankkeessa, jonka sovelluksella matkaaja pääsee hakemaan tänne päin tulevia kyytejä ja voi sopia yhteiskyydin määränpäähänsä. Tulitpa millä kulkupelillä tahansa, olet lämpimästi tervetullut!


Marjut Ahokas
kunnanjohtaja

Kesätoripäivät 2023

 

Tori-isäntä

Toripaikkavaraukset:

Tori-isäntä Jarmo Bamberg
050 570 3814