Karhut ovat heränneet! Käydäänpäs porukalla hakemassa ne Kylille!

Karhut ovat heränneet! 
Käydäänpäs  porukalla hakemassa ne Kylille!

KARHUT KYLILLE! -talkootempaus 25.5.2022

Karhut kylille! -tempaus Ilomantsissa 

keskiviikkona 25.5.2022

Tervetuloa mukaan talkoisiin raijaamaan karhuveistoksia Pogostalle! 
Kokoontuminen klo 9.00 Kansallistalon pihalla (Yhtiöntie 8).
Talkootarjoilua!
 

Karhuille kyytiä kylälle!

Karhuille kyytiä kylälle!

Ilomantsissa toivotetaan kevät ja kesä tervetulleiksi sekä ennakoidaan tulevaa Karhufestivaalia 25.5. järjestettävässä Karhut kylille! -tempauksessa. Ilomantsin kontiot heräilevät talviuniltaan ja saapuvat ilahduttamaan ja elävöittämään kylää sekä kulkijoita.

Maaseudun Sivistysliitto kutsuu mukaan kaikkia kiinnostuneita karhunraijaustalkoisiin - keplottelemaan, pyörittelemään ja vierittelemään puisia karhuveistoksia Pogostalle. Talkoot alkavat klo 9.00 Ilomantsin Kansallistalon pihalta (Yhtiöntie 8). Osallistujille on luvassa talkootarjoilua.

Viime syksynä järjestetyssä Karhunkorjuu -tempauksessa oli mukana viitisentoista talkoolaista autoineen ja peräkärreineen kuskaamassa lähes 80 karhuveistosta talviunille. 

Maaseudun Sivistysliiton järjestämä Ilomantsin IX Karhufestivaali on 11.-13.8.2022. Karhunveiston mestaruuskilpailu käydään torstaista perjantaihin 11.–12.8.2022 ja pikakisa lauantaina 13.8.2022. Veistokisojen teemana on Karhun syli. Teema haastaa veistäjät toteuttamaan veistoksia, joiden syliin voi ihminen istahtaa kuin tuoliin tai penkille. 
 

maarit.hamalainen-koljonen@msl.fi

Lisätietoja:

Maarit Hämäläinen-Koljonen

maarit.hamalainen-koljonen@msl.fi,
p. 040 579 5957  
www.karhufestivaali.fi