Työ ja yrittäjyys

Yksinyrittäjien tuki koronavirustilanteessa

Yksinyrittäjien tuki koronavirustilanteessa

Yksinyrittäjä voi hakea 2000 euron tukea kunnalta koronavirustilanteessa. Ilomantsilaiset yrittäjät hakevat tuen Business Joensuun kautta. Kunta ja elinvoimayhtiö ovat sopineet menettelyn, jossa yrittäjä hakee tuen Business Joensuulta yhtiön kotisivuille tulevan sähköisen lomakkeen kautta. Business Joensuu käsittelee hakemuksen ja antaa suosituksensa maksatuksesta kunnalle. Kunta toimeenpanee maksatuksen.

Haku pyritään avaamaan mahdollisimman pian ja sekä Business Joensuu että Ilomantsin kunta tiedottavat asiasta kotisivuillaan ja sosiaalisen median kanavilla.

Lue lisää:

https://www.businessjoensuu.fi/ajankohtaista/avainsana/korona/

https://tem.fi/artikkeli/-/asset_publisher/yksinyrittajille-2000-euron-toimintatuki-koronavirustilanteessa-haku-avautuu-mahdollisimman-pian

Yrittäjät

Yrittäjyyttä

Ilomantsin elinvoima on yhdistelmä kekseliästä yrittäjyyttä, uutteria työntekijöitä, yhteiseloa ympäristön kanssa ja digitalisaatiota osana arkea.

Ilomantsilainen yrittäjyys perustuu alueemme luontaisille vahvuuksille. Hyödynnämme luonnonvaroja ja elämme tasapainossa ympäristön kanssa. Meillä on monipuolista osaamista, josta syntyy menestyvää yritystoimintaa.

Sujuvuutta

Menestyäkseen yritykset tarvitsevat tilaa ja työvoimaa. Huolehdimme siitä, että yrityksille varataan riittävästi niiden käyttöön sopivia tontteja, kaikki tarvittava on hyvien liikenneyhteyksien päässä ja lupien hakeminen käy sujuvasti. Kuntamme houkuttelee kouluttautuneita osaajia puoleensa.

Digitaalisuutta

Digitalisaatio on osa elämää ja työtä. Pinta-alaltaan laajassa kunnassamme digitalisaation mahdollistama etätyö kannattaa hyödyntää.

Kunta on sitoutunut siihen, että päätöksenteko on laadukasta, nopeaa ja avointa. Käytännössä yhteydenpito tapahtuu elinkeinojaoston ja Business Joensuun toimesta. Kunnan alueella yritysasiantuntijana toimii Heli Hirvonen.

Ilomantsin palvelukartta

Pyöreä ilmakuva jossa lukee ilomantsi ja on kolme pyörylää.

Sivu arviointi ja palaute