Työ ja yrittäjyys

Yrittäjät

Ilomantsin elinvoima

Yrittäjyyttä

Ilomantsin elinvoima on yhdistelmä kekseliästä yrittäjyyttä, uutteria työntekijöitä, yhteiseloa ympäristön kanssa ja digitalisaatiota osana arkea.

Ilomantsilainen yrittäjyys perustuu alueemme luontaisille vahvuuksille. Hyödynnämme luonnonvaroja ja elämme tasapainossa ympäristön kanssa. Meillä on monipuolista osaamista, josta syntyy menestyvää yritystoimintaa.

Sujuvuutta

Menestyäkseen yritykset tarvitsevat tilaa ja työvoimaa. Huolehdimme siitä, että yrityksille varataan riittävästi niiden käyttöön sopivia tontteja, kaikki tarvittava on hyvien liikenneyhteyksien päässä ja lupien hakeminen käy sujuvasti. Kuntamme houkuttelee kouluttautuneita osaajia puoleensa.

Digitaalisuutta

Digitalisaatio on osa elämää ja työtä. Pinta-alaltaan laajassa kunnassamme digitalisaation mahdollistama etätyö kannattaa hyödyntää.

Kunta on sitoutunut siihen, että päätöksenteko on laadukasta, nopeaa ja avointa. Käytännössä yhteydenpito tapahtuu elinkeinojaoston ja Business Joensuun toimesta. Kunnan alueella yritysasiantuntijana toimii Heli Hirvonen.

Ilomantsin palvelukartta

Pyöreä ilmakuva jossa lukee ilomantsi ja on kolme pyörylää.

Sivu arviointi ja palaute