Tuutsie meille töihin pääkuva

Murupolku

Kunta työnantajana

Tervetuloa töihin Ilomantsiin! 

Mistä Ilomantsi on tunnettu? Iloisista karjalaisista ihmisistä, Koitereesta, Pogostan Hiihdosta, ortodoksisuudesta, kauniista luonnosta.

Meillä on laadukkaat peruspalvelut ja viihtyisä asuinympäristö. Ilomantsin luonto tarjoaa harrastajille monenlaisia mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon.

Kunnassamme on  4492 (31.12.2022) asukasta. Ilomantsin kunta on n. 200 henkilön työnantaja. Motivoituneiden ja osaavien työntekijöiden avulla kunta huolehtii asukkaidensa hyvinvoinnista.

Olemme sadan megan kunta ja aina ajan hermolla! Olemme ensimmäisten mukana kehittämässä ja käyttämässä nykytekniikkaa ja tietotekniikkaohjelmia.

Ilomantsin kunta tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia työmahdollisuuksia. Ilomantsin kunnan palveluksessa työskentelee  monen eri alan ammattilaista ja asiantuntijaa  - monenlaista osaamista. 

Olet tervetullut joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tervetuloa työskentelemään uudistuvassa palveluorganisaatiossa ja kehittämään asiakaslähtöistä toimintaamme. Avoinna oleviin paikkoihin haetaan hakuilmoituksessa mainitulla tavalla.

Olemme siirtyneet käyttämään Kuntarekry.fi -palvelua. Kuntarekry.fi -palvelussa avoinna oleviin paikkoihin haetaan sähköisesti.

Tule meille töihin!

Tervetuloa meille töihin strategia teksti

Osaajuutta

Huolehdimme, että kuntamme henkilöstö voi hyvin ja on kouluttautunut tehtäviinsä, sillä vain työhönsä motivoituneet ja osaavat työntekijät voivat huolehtia parhaalla tavalla kunnan asukkaiden hyvinvoinnista.

Kumppanuutta

Lisäämme työllisyyttä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tapahtumia ja toimintaa järjestämme yhteistyössä järjestöjen ja kansalaisten kanssa.

Kunta työnantajana yhteystiedot

Ilomantsin kunta Soihtulantie 7, 82900 Ilomantsi 040 104 3000 (vaihde) kirjaamo@ilomantsi.fi

Sivu arviointi ja palaute