Murupolku

Tehdään pelihaitat näkyviksi – kerro meille kokemuksistasi!

Tehdään pelihaitat näkyviksi – kerro meille kokemuksistasi!

 

Miten raha- ja digipelaaminen näkyy arjessasi? Mistä hakisit paikkakunnallasi apua, jos oma tai läheisesi pelaaminen aiheuttaisi huolta? Kerro meille vastaamalla kyselyyn pelihaitoista ja niihin saatavilla olevista palveluista.

Kyselyssä kerätään tietoa raha- ja digipelaamiseen liittyvien haittojen yleisyydestä Pohjois-Karjalassa ja asukkaiden kokemuksia siitä, mistä he hakisivat tai olisivat hakeneet apua ongelmalliseen pelaamiseen. Meitä kiinnostaa myös tietää, onko sinulta jossakin palvelussa kysytty pelaamisesta.

Kyselyyn vastaaminen vie sinulta noin 10 minuuttia ja voit täyttää sen sähköisesti https://link.webropol.com/s/pelihaitat

Vastausaikaa on 30.11.2022 asti. Kiitos vastauksestasi!

 

Kyselyn tuloksia voidaan hyödyntää palvelujen kehittämisessä hyvinvointialueellasi.

Kysely toteutetaan anonyymisti ja luottamuksellisesti niin, ettei yksittäistä vastaajaa voi tunnistaa vastauksista. Kyselyyn vastaaminen on sinulle vapaaehtoista eikä siihen vastaaminen tai vastaamatta jättäminen vaikuta oikeuteesi saada palveluja tai niiden sisältöihin.

Kyselyn toteuttavat Rahapeliongelman hoidon ja tuen alueellinen tuki (Aluetuki) ja Pelituki. Kysely on suunniteltu yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa.

Digipelaamisen haitat 2