Nuorten kesätyöt pääkuva

Nuorten kesätyöt 2020

Ilomantsin kunta tarjoaa yhdessä paikallisten yrittäjien ja yhdistysten kanssa kesätyötä nuorille Kesätyö on tarkoitettu ennen työjakson alkamista 15 vuotta täyttäneille Ilomantsin lukiossa opiskeleville, ilomantsilaisille keskiasteen opiskelijoille, joilta puuttuu ammattitutkinto sekä ilomantsilaisille peruskoululaisille. Kesätyötä haetaan sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta tai Ilomantsin kunnan sivulta www.ilomantsi.fi/nuorten-kesatyot löytyvällä tulostettavalla hakulomakkeella. Lomakkeita saa myös kunnan palvelupisteeltä. Hakemuksessa nuori voi valita enintään kolme mieleistään yritystä, luettelo yrityksistä löytyy samalta sivulta. Hakulomakkeen voi lähettää sähköisesti heli.hulkko@ilomantsi.fi. Sen voi jättää myös palvelupisteelle tai lähettää osoitteeseen: Ilomantsin kunta, Työllisyyssihteeri, Soihtulantie 7, 82900 Ilomantsi Kesätyö on haettavissa ajalla 2.-31.3.2020. Valinnoista ilmoitetaan nuorille viimeistään viikolla 17.

Nuorten kesätyöt

Kesätyö on tarkoitettu ennen työjakson alkamista 15 vuotta täyttäneille Ilomantsin lukiossa opiskeleville, ilomantsilaisille keskiasteen opiskelijoille, joilta puuttuu ammattitutkinto sekä ilomantsilaisille peruskoululaisille. Työjakson pituus on 2 viikkoa eli 10 työpäivää ja työaika 5 tuntia/päivä.

Työnantajat ilmoittavat kesätyöpaikat työllisyyssihteerille helmikuun loppuun mennessä sivulta löytyvällä ilmoituslomakkeella. Lista nuorten kesätyöpaikoista julkaistaan maaliskuun alussa.

Nuoret hakevat kesätöitä joko Kuntarekryn kautta tai hakulomakkeella joka löytyy sivupalkista. Nuoret palauttavat hakemukset maaliskuun loppuun mennessä.

Nuorten sijoittelu työpaikkoihin tehdään kunnassa, mutta työnantaja ja työntekijä voivat vaikuttaa asiaan merkitsemällä mahdolliset toivomuksensa ilmoitus-/hakulomakkeeseen.