Nuoriso

Murupolku

Nuoret

Nuorisotoimi tarjoaa monipuolisia toimintamahdollisuuksia nuorille ja aktivoi nuoria osallistumaan erilaisiin harrastustoimintoihin.Näkyvin nuorisotoimen toimintamuodoista on nuorisotila- eli nuokkaritoiminta.

Mantsin Nuoret, MaNu, on Ilomantsin nuorten vaikuttajaryhmä, joka edustaa nuorten ääntä kunnallishallinnossa. Ryhmä voi tehdä lapsia ja nuoria koskevia aloitteita, tavata kuntapäättäjiä ja ryhmän edustaja voi saada läsnäolo- ja puheoikeuden lautakunnan kokouksen nuorten asioita koskevissa pykälissä. Vaikuttajaryhmän toimintaa ohjaa nuoriso-ohjaaja.

Nuorten Onks tää normaalia -chat palvelee nyt joka päivä

Nuorten Onks tää normaalia -chat palvelee nyt joka arkipäivä

Onks tää normaalia -chatin tavoittaa arkisin klo 16–18.

Chat löytyy osoitteesta https://normaali.fi/siunsote/.

Palvelu on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille. Nuoret voivat keskustella chatissa luottamuksellisesti ja nimettömästi Siun soten ammattilaisten kanssa. Lisäksi sivustolla on käytettävissä kysely, jolla voi milloin vain selvittää, tarvitseeko mielessä pyörivästä asiasta olla huolissaan ja katsoa huoliin liittyviä videoituja näkökulmia. Nuoret voivat myös varata henkilökohtaisen chat-ajan palvelun kautta.

Sivuilta löytyy nyt uutena myös kaksi korona-aiheista videota Näin selviät korona-ahdistuksesta ja 10 vinkkiä kotikaranteenista selviämiseen. Videot pääsee katsomaan, kun on täyttänyt huolitestin.

Huolien ja murheiden kanssa ei kannata jäädä yksin!

Nuorisotila avoinna ajalla 1.9.2021-30.4.2022

Nuorisotilan aukioloajat ajalla 1.9.2021- 30.4.2022

Ti ja To klo 13-17 (junnut 4-6lk)

Ke ja Pe klo 15-20 (7lk->)

Parillisen viikon La klo 17-21

Suljettu arkipyhinä

Syyskuun puolesta välin alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 17-20 jalkautuva nuorisotoimi, Bittiliiga- ja virtuaalinuokkaritoimintaa. Tiedotetaan tarkemmin nuorisotoimen Fb ja instassa.

ps. muista seurata nuorisotoimen Instagramin logo

Sivu arviointi ja palaute