Maksut ja setelit

Maksut ja setelit

Opintomaksut

Opintomaksut määräytyvät kurssikohtaisesti. Opisto laskuttaa kurssimaksut jälkikäteen ilmoittautumisten perusteella. Kurssimaksuja voi maksaa myös kunnanviraston palvelupisteessä. Koko talven jatkuvat kurssit laskutetaan vuoden alussa.

Jos laskussa on mielestäsi epäselvyyttä, ota heti yhteyttä opiston toimistoon. Kurssimaksujen perintä siirtyy perintätoimistolle ensimmäisen karhulaskun jälkeen.

 

Henkilökohtainen opintokortti

Henkilökohtainen opintokortti oikeuttaa osallistumaan lähes kaikkiin opintoryhmiin ilman erillisiä kurssimaksuja. Hinta: 210 €/työvuosi. Korttiin ei sisälly musiikin yksilöopetus, vesijumppa eivätkä tavallista kalliimmat erikoiskurssit. Korttiin kuulumattomista kursseista mainitaan kurssikohtaisesti.

Kortin voi tilata 31.11.2022 mennessä opiston toimistosta tai netistä. Jos tilaat kortin netin kautta, ilmoittaudu kurssinumerolla: 9999 Opintokortti.

Työttömän ja maahanmuuttajan opintoseteli

Kansalaisopisto tarjoaa 60 €:n arvoisen opintosetelin ilomantsilaisille työttömille työnhakijoille ja maahanmuuttajille, jolla on voimassa oleva kotouttamissuunnitelma (max. 3 vuotta). Setelillä voi maksaa kurssimaksuja työvuoden 2022-2023 aikana. Seteli käytetään kerralla tai osissa. Sillä ei voi maksaa materiaalikuluja. Seteli on henkilökohtainen.

Setelin voi hakea kansalaisopiston toimistolta tai kunnanviraston palvelupisteeltä ajalla 25.8.2022-31.3.2023 esittämällä Kelan tai oman työttömyyskassan todistuksen työttömyydestä tai oman kotouttamissuunnitelmansa. Setelillä maksaminen tapahtuu kansalaisopiston toimistolla kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Laskun lähettämisen jälkeen seteleitä ei enää oteta vastaan.

Palvelusetelit

Kansalaisopiston kurssimaksuja voi maksaa työnantajilta saatavilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Otamme vastaan Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleitä, Tyky -kunto- ja kulttuuriseteleitä, Edenred-virikeseteleitä, Smartumpay liikunta- ja mobiiliseteleitä, Ilomantsin kunnan virkistysseteleitä sekä Sporttipassimaksuja.

Palveluseteleillä voi maksaa saapuneen laskun kunnanviraston palvelupisteeseen. Seteleillä voi myös suorittaa maksun palvelupisteeseen heti, kun kurssi on alkanut. Setelin arvo huomioidaan lopullisessa laskutuksessa.

Toimisto

Toimisto

Avoinna ma-pe klo 9-12 Ilomantsin kansalaisopisto Soihtulantie 7, 82900 Ilomantsi (kunnanviraston 3. kerros) 040 104 3112 kansalaisopisto@ilomantsi.fi