Maksut ja setelit

Maksut ja setelit

Opintomaksut

Opintomaksut määräytyvät kurssikohtaisesti. Opisto laskuttaa kurssimaksut jälkikäteen ilmoittautumisten perusteella. Koko talven jatkuvat kurssit laskutetaan vuoden alussa.

Jos laskussa on mielestäsi epäselvyyttä, ota heti yhteyttä opiston toimistoon. Kurssimaksujen perintä siirtyy perintätoimistolle ensimmäisen karhulaskun jälkeen.

Ilomantsin kunnan palvelupisteessä kunnanvirastolla voi maksaa kaikkia kansalaisopiston kurssimaksuja ennakkoon tai laskun saavuttua.

Henkilökohtainen opintokortti

Oikeuttaa osallistumaan lähes kaikkiin opintoryhmiin ilman erillisiä kurssimaksuja. Hinta: 175 €/työvuosi. Korttiin ei sisälly musiikin yksilöopetus, vesijumppa eivätkä tavallista kalliimmat erikoiskurssit. Korttiin kuulumattomista kursseista mainitaan kurssikohtaisesti.

Kortin voi tilata 31.12.2019 mennessä opiston toimistosta tai netistä. Jos tilaat kortin netin kautta, ilmoittaudu kurssinumerolla: 999901 Opintokortti.

 

Työttömän opintoseteli

Kansalaisopisto tarjoaa 60 €:n arvoisen opintosetelin ilomantsilaisille työttömille työnhakijoille. Setelillä voi maksaa kurssimaksuja työvuoden 2019-2020 aikana. Seteli käytetään kerralla tai osissa. Sillä ei voi maksaa materiaalikuluja. Seteli on henkilökohtainen.

Setelin voi hakea kansalaisopiston toimistolta ajalla 22.8.2019 – 31.3.2020 esittämällä Kelan tai oman työttömyyskassan todistuksen työttömyydestä. Setelillä maksaminen tapahtuu myös kansalaisopiston toimistossa.

Palvelusetelit

Kansalaisopiston kurssimaksuja voi maksaa työnantajilta saatavilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Otamme vastaan Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleitä, Tyky-kuntoseteleitä, Edenred-virikeseteleitä, Eazybreak liikunta- ja mobiiliseteleitä, Ilomantsin kunnan virkistysseteleitä sekä kännykän avulla tapahtuvia Sporttipassimaksuja.

Palveluseteleillä voi maksaa saapuneen laskun kunnanviraston palvelupisteeseen. Seteleillä voi myös suorittaa maksun palvelupisteeseen heti, kun kurssi on alkanut. Setelin arvo huomioidaan lopullisessa laskutuksessa.

Kurssitarjonta

Toimisto

Toimisto

Avoinna Ma-pe klo 8-12 Ilomantsin kansalaisopisto Soihtulantie 7, 82900 Ilomantsi (kunnanviraston 3. kerros) 040 104 3112 kansalaisopisto@ilomantsi.fi