Kyselyt pääsivu

Kyselyt

 

Kysely osallistavan budjetoinnin määrärahojen käytöstä

Ilomantsin kunta on varannut vuoden 2023 osallistavan budjetoinnin määrärahoihin 15 000 €. Rahasta 5000 € varataan lasten ja lapsiperheiden kohteisiin.
Tee ehdotuksesi 26.5.2023 mennessä:
Ehdotusvaiheen jälkeen toteutamme äänestyksen, jolla investointikohteet valitaan.
Kysely toteutetaan ajalla 10.5.-26.5.2023.
Kiitos mielipiteistäsi. Tästä kyselyyn.

Joensuun seudun viisaan liikkumisen suunnitelman asukaskysely

Joensuun seudun viisaan liikkumisen suunnitelman asukaskysely

Joensuun seudun kunnat (Heinävesi, Ilomantsi, Joensuu, Kontiolahti, Liperi, Outokumpu ja Polvijärvi) sekä Pohjois-Savon ELY-keskus ovat aloittaneet viisaan liikkumisen suunnitelman laatimisen em. kuntiin. Hankkeen tavoitteena on edistää viisaita liikkumisvalintoja, parantaa liikenneturvallisuutta sekä luoda Joensuun seudulle toimintaa ohjaava suunnitelma turvallisen ja viisaan liikkumisen edistämiseksi.

Hankkeen alussa alueen asukkailta kartoitetaan liikenteen vaaranpaikkoja ja muita liikenneolosuhteisiin liittyviä kehittämistarpeita Maptionnaire-karttakyselyllä. Kyselyyn vastaaminen onnistuu parhaiten tietokoneella, mutta myös kännykällä tai tabletilla on mahdollista vastata. Toivomme teidän näkemyksiänne liikenneturvallisuudesta ja sen kehittämisestä. Kyselyssä on lyhyt lomakeosio, minkä lisäksi pääset merkitsemään kartalle liikenneturvallisuuden kannalta hankalia tai vaarallisia paikkoja sekä kävelyn ja pyöräilyn edistämisen kannalta tärkeitä kohteita.

Kysely on avoinna 10.6.2023 saakka. Linkki kyselyyn: https://new.maptionnaire.com/q/6dl26o24s2i7