Kirjaston pääkuva

Murupolku

Kirjastossa on käytössä pika-asiointi 26.1. saakka. Kirjastossa ei saa oleskella.

Kirjasto tiedottaa

 

Pohjois-Karjala on edelleen koronapandemian kiihtymisvaiheessa. Noudatamme Ilomantsissa Itä-Suomen aluehallintoviraston kieltoa sekä THL:n ja Siun soten suosituksia ja rajoituksia.

Kirjaston etusivu

Ilomantsin kirjasto on osa Vaara-kirjastoa

Ilomantsin kirjasto on osa Vaara-kirjastoa. Ilomantsin Vaara-kirjastojen uudet Finna-verkkosivut löydät tästä: Ilomantsin Vaara-kirjaston uudet Finna-verkkosivut. Kirjautumalla pääset uusimaan lainoja, tekemään varauksia ja muokkaamaan omia tietojasi.

Osoitteessa vaara.finna.fi toimivan yhteisen verkkokirjaston etusivulle on nostettu aiempaa selkeämmin kirjaston ajankohtaiset kuulumiset. Kunkin kirjaston yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät pikavalikosta. Myös aineiston pikahaku on esillä etusivulla. Kirjautumalla verkkokirjastoon asiakkaat voivat muun muassa uusia lainansa ja tehdä varauksia. Huoltaja voi myös halutessaan liittää lapsensa kirjastokortin omaan tiliinsä, ja samalla kertaa nähdä sekä omat että lapsensa lainat. Liitettäessä lapsen korttia vanhemman tiliin tarvitaan liitettävän kortin numero ja tunnusluku.

Finna.fi on yhteinen tietokanta, jonka tarkoitus on vaiheittain korvata Suomen museoiden, kirjastojen ja arkistojen yksittäisiä verkkopalveluita. Yleisistä kirjastoista Finnaa käyttävät tällä hetkellä mm. Etelä-Karjalan Heili-kirjastot, Oulun ympäristön OUTI-kirjastot ja Kuopion kaupunginkirjasto. Finna-hakupalveluita käyttävät myös Itä-Suomen yliopiston kirjasto ja Karelia-ammattikorkeakoulun kirjasto.

Yhteystiedot

PTV-sisältö

Käyntitiedot

paakirjasto@ilomantsi.fi

paakirjasto@ilomantsi.fi

Kirjaston aukioloajat 1.9.2020 alkaen

Kirjaston aukioloajat 1.9.2020 alkaen

ma 10.00 – 18.00
ti    10.00 – 18.00
ke  10.00 – 18.00
to   10.00 – 18.00
pe  10.00 – 15.00

Lukusali avataan klo 8.30. Juhlapyhien aattona suljemme klo 15.00.

Sivu arviointi ja palaute