Kalevalan juhlavuoden rahaston palkitsemiset

Kalevalan juhlavuoden rahaston palkitsemiset vuodelta 2023

Armi Penttinen palkitaan Kalevalan juhlavuoden rahastosta myönnettävällä palkinnolla kulttuuritoiminnoista

Perustelut: Armi on tehnyt ansiokasta sukututkimusta jo yli neljänkymmenen vuoden ajan, ja hän osaa hakea ja jakaa aktiivisesti tietoa ilomantsilaisesta kulttuurista, historiasta ja Ilomantsissa vaikuttaneista henkilöistä. Tämä työ auttaa lisäämään omien historia- ja kulttuurijuurien arvostamista.

 

Rauno Suhonen palkitaan Kalevalan juhlavuoden rahastosta myönnettävällä palkinnolla kulttuuritoiminnoista

Perustelut: Raunolla on valtaisa Ilomantsi-tietous erityisesti sotahistoriasta. Hän on tuonut kertomuksillaan tuonut ilomantsilaisia paikkoja ja historiaa esille lukuisille turisteille ja paikallisille.

 

Marjatta Hiltunen palkitaan Kalevalan juhlavuoden rahastosta myönnettävällä palkinnolla kansalaistoiminnoista

Perustelut: Marjatta on esimerkillisellä tavalla jakanut apua vapaaehtoistyönä ikäihmisille ja apua tarvitseville SPR:n ystäväpalvelun vetäjänä, vanhustentalolla kerhon vetovastuuhenkilönä, hallitusvastuussa jne. Hän on lisäksi aina tarvittaessa auttamassa seurakunnan ja marttojen toiminnassa. Myös maahanmuuttajien kotouttamistyössä Marjatan apu on ollut korvaamatonta. 

 

Ilomantsin Urheilijoiden D-tyttöjen pesäpallojoukkue palkitaan Kalevalan juhlavuoden rahastosta myönnettävällä urheilupalkinnolla

Perustelut: Ilomantsin nuoret pesäpalloilijat D-ryhmässä (tytöt) menestyi hienosti viime vuonna alueellisesti omassa sarjassaan. Tämä tuo esiin kaikille liikunnan ilon sekä sen merkityksen ryhmäytymisessä ja yhteisöllisyydessä. Pesäpallo on motivoinut nuoria ilomantsilaisia liikkumaan ja löytämään liikunnan ilon.

 

FC Pogostan P12-jalkapallojoukkue palkitaan Kalevalan juhlavuoden rahastosta myönnettävällä urheilupalkinnolla

Perustelut: Joukkue pelasi hienon kauden. Oikea pistesarja on edessä vuonna 2024. Joukkue on kehittynyt ja pelaajat ovat motivoituneita. Joukkue on lähtenyt myös futsal-sarjaan. 

 

Urheilumenestyksestä palkitseminen

Siina Kontturi palkitaan hyvästä kansallisesta urheilumenestyksestä (200 €)

Siina on osallistunut ilma-aseiden SM-kilpailuihin Turussa 2.4.2023 ja saanut SM-pronssia S16-sarjassa ilmahirvikilpailussa tuloksella 259 pistettä.

Onnittelut kaikille palkituille!

Onnittelut kaikille palkituille!

Yhteystiedot

Päivi Nenonen

Päivi Nenonen

sivistysjohtaja-lukion rehtori
 040 104 3150
paivi.nenonen@ilomantsi.fi