Asuminen ja asunnot

Asuminen

 

  • asuntojen vuokraus
  • vuokranmääritykset

 

Kunnan omistamista 333 vuokra-asunnosta on valtion lainoittamia aravavuokra-asuntoja 235. Pääosa edellisistä, 188 asuntoa, on Kiinteistö Oy Pogostan Vuokrataloissa. Aravavuokra-asuntoihin on alkanut uusi hakukierros 2.1.2018.

 

Vuokra-asuntoihin hakeminen

 

Hakemuksia voi jättää kuntaan pitkin vuotta ja ne ovat voimassa kuluvan vuoden loppuun saakka. Myös aikaisemmin kuntaan jätetyt hakemukset tulee uusia. Kuntaan toimitetaan myös Kiinteistö Oy Pogostan Vuokrataloihin  tarkoitetut hakemukset. Muihin kuin aravavuokra-asuntoihin hakemuksia voi jättää jatkuvasti ilman erityistä hakuaikaa.

Aravatalojen vuokrat ovat tasolla noin 7,3 - 9,1 €/m²/kk. Kirkonkylässä vuokra-asuntoja on muun muassa Hutunniemen ja Kurenkankaan alueilla (rivitaloja) sekä Kalevalantiellä, Kanneltiellä, Soihtulantiellä ja Ylätiellä (kerrostaloja). Haja-asutusalueella rivitalot sijaitsevat Hattuvaarassa, Huhuksessa ja Naarvassa.

 

Asuntohakemus laaditaan lomakkeelle ARA 100/10.

 

 

Asuminen ja asunnot linkkilista

Kiinteistö Oy Pogostan Vuokratalot

Marju Jassu-Kukkonen Isännöitsijä Kiinteistö Oy Pogostan Vuokratalot 040 3000 723, 040 7363 582 marju.jassu-kukkonen@tilitalo.fi

Asuminen-linkit