Kuntouttava työtoiminta pääkuva

Murupolku

Kuntouttava työtoiminta

Kuntouttava työtoiminta

Kuntouttava työtoiminta on tarkoitettu niille, jotka ovat olleet työttöminä pidempään. Kyseessä ei ole työsuhde, vaan toiminta joka parantaa elämänhallintaa ja lisää mahdollisuuksia työllistyä.

Kuntouttava työtoiminta on sovitettava henkilön työ- ja toimintakyvyn sekä osaamisen mukaan niin, että se on työmarkkinoille pääsyn kannalta mielekästä ja riittävän vaativaa. Kuntouttava työtoiminta ei saa vakavasti loukata henkilön uskonnollista tai muuta eettistä vakaumusta. Kuntouttavaa työtoimintaa järjestetään 3–24 kuukauden mittaiseksi jaksoksi kerrallaan. Jakson aikana henkilön tulee osallistua kuntouttavaan työtoimintaan vähintään yhden ja enintään neljän päivän aikana kalenteriviikossa. Yhden päivän aikana kuntouttavan työtoiminnan tulee kestää vähintään 4 tuntia.

Kuntouttavaa työtoimintaa toteutetaan esim. Honkalampi-Säätiö Kaski Raja-Karjala,Honkalampi-Säätiö Aurinkorinteen Palvelukoti, Ilomantsin kunnalla, Ilomantsin ev.lut seurakunnalla, Lähimmäispalvelukeskus Iljalassa, Ilomantsin Museosäätiöllä, SiunSoten toimipaikoissa, Piirolan Pihassa.

Yhteystiedot

Niina Kettunen

työllisyyskoordinaattori
040 104 3003
niina.kettunen@ilomantsi.fi

Käynti:
Ilomantsin kunnanvirasto 2.krs.
Soihtulantie 7, 82900 Ilomantsi

Kuntouttava työtoiminta linkit