Kirjaston pääkuva

Murupolku

Kirjaston etusivu

Ilomantsin kirjasto on osa Vaara-kirjastoa

Ilomantsin kirjasto on osa Vaara-kirjastoa. Ilomantsin Vaara-kirjastojen verkkosivut löydät osoitteesta vaarakirjastot.fi/ilomantsi. Kirjautumalla pääset uusimaan lainoja, tekemään varauksia ja muokkaamaan omia tietojasi. Huomaathan, että nämä sivut poistuvat vuoden 2018 loppuun mennessä - voit varmistaa ajantasaisimman tiedon siirtymällä jo nyt käyttämään uusia sivujamme vaara.finna.fi

Tähän asti käytössä ollut vaarakirjastot.fi -osoite ei kuitenkaan poistu käytöstä ennen vuoden loppua, vaan käyttöliittymät toimivat rinnakkain.

Osoitteessa vaara.finna.fi toimiva uusi nettikirjasto sisältää samat toiminnot kuin vanhakin nettikirjasto. Etusivulle on nostettu aiempaa selkeämmin kirjaston ajankohtaiset kuulumiset. Kunkin kirjaston yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät pikavalikosta. Myös aineiston pikahaku on esillä etusivulla. Kirjautumalla nettikirjastoon asiakkaat voivat muun muassa uusia lainansa ja tehdä varauksia. Huoltaja voi myös halutessaan liittää lapsensa kirjastokortin omaan tiliinsä, ja samalla kertaa nähdä sekä omat että lapsensa lainat. Liitettäessä lapsen korttia vanhemman tiliin tarvitaan liitettävän kortin numero ja tunnusluku.

Finna.fi on yhteinen tietokanta, jonka tarkoitus on vaiheittain korvata Suomen museoiden, kirjastojen ja arkistojen yksittäisiä verkkopalveluita. Yleisistä kirjastoista Finnaa käyttävät tällä hetkellä mm. Etelä-Karjalan Heili-kirjastot, Oulun ympäristön OUTI-kirjastot ja Kuopion kaupunginkirjasto. Finna-hakupalveluita käyttävät myös Itä-Suomen yliopiston kirjasto ja Karelia-ammattikorkeakoulun kirjasto.

 

Yhteystiedot

Pia Viitala

kirjastotoimenjohtaja
040 104 3120
pia.viitala@ilomantsi.fi

Kirjasto yhteystiedot

Ilomantsin kirjasto Mantsintie 7 82900 Ilomantsi 040 104 3121 paakirjasto@ilomantsi.fi

Kirjaston aukioloajat

Kirjaston aukioloajat

Maanantai-torstai klo 10.00-18.00
Perjantai klo 10.00-17.00
Lehtien lukusali avataan klo 8.30

Sivu arviointi ja palaute